Onze blog

Volg hier het wedervaren van Els en Werner op de fiets tijdens hun fietsreis naar Parijs en terug.

maandag 26 mei 2014

Naar de lichtstad.

In 2014 hebben we weerom een gevarieerde vakantieplanning. We deden al een weekje langlaufen in de Franse Jura en hebben er een lang weekend in Londen opzitten. In juli trekken we met de rugzak door een stukje IJsland en eind augustus, begin september staat er een trekking in Oostenrijk (Stubaier) en één in Italië (Dolomieten) op het programma. Maar daar gaat het hier niet over. Van Hemelvaart tot Pinksteren zitten we terug op de fiets met als doel Parijs.

Vorig jaar namen we de trein voor de terugreis vanuit Bazel naar Brussel. Dit jaar ondernemen we een tocht in lusvorm. We rijden eerst met de beschrijving van Benjaminse via Namen, Dinant, Laon naar Parijs. Daar blijven we drie nachten om dan de terugreis aan te vatten via de Van Gogh-route over Compiegne en Mons. We volgen deze route uiteraard niet volledig maar rijden via Brussel naar ons stekje in Leuven.

Via deze blog willen we onze ervaringen met jullie delen. We proberen iedere dag een verslagje online te zetten. Het zal er natuurlijk vanaf hangen of we internetverbinding hebben op onze overnachtingsplaatsen. Zoniet dan zal de update met een dag vertraging komen. We wensen jullie veel leesplezier. Onszelf wensen we geen mechanische pech en geen regen. Al de rest komt vanzelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten